You are using unsupported browser
Feedback


Alerte licitatii

Nu pierdeti oportunitati de licitatii 
 
Tender Email Alert
Alerte licitatii pe Email 

Serviciul nostru de alerte licitatii asigura transmiterea unui email cand se publica noi licitatii relevante pentru dvs.

Attached Documents
Documente atasate
Nu mai pierdeti timpul incercand sa aflati care sunt cerintele tehnice si administrative, le gasiti in atasamentelul anunturilor primite de la noi.

Awarded Tenders
Licitatii castigate
Sunteti informat cu privire la contractele care au fost atribuite si au legatura cu domeniul dvs. de activitate sau interes. Acest lucru va permite sa aflati ce contracte au fost atribuite si caror companii le-au fost atribuite.

XLS Export
XLS Export
Organizati, filtrati si adaptati datele obtinute privind procedurile de atribuire pentru a stabili prioritatile in munca dvs. Urmariti anunturi si contracte mai vechi pentru a afla cine a publicat anunturi de licitatie si atribuire, relevante pentru afacerea dvs.

 


Rapoarte licitatii

Cunoastere mai buna, decizii mai inteligente.
 
Competitor and Price
Raport "Concurenta si preturi"
Prin conectarea intr-un singur raport a anunturilor de participare cu rezultatele, prin analiza castigatorilor si a contractelor, vizualizarea datelor sub forma de grafice, veti intelege mai bine ca niciodata concurenta dvs.! Aflati mai multe.
Sales Leads
Raport "Sales Leads" (Oportunitati de vanzare)
Oferiti suport echipei de vanzari furnizandu-le nume si date de contact ale autoritatilor contractante sau a unor companii private ce vor avea nevoie in scurt timp de produsele si serviciile dvs. Aflati mai multe.
Market Report
Raport "Piata"
Aveti idee cate licitatii se publica anual in domeniul dvs. de activitate? Care este volumul pietei? Care sunt cei mai importanti jucatori in aceasta piata? Va putem furniza raspunsuri la aceste intrebari. Aflati mai multe.
Daily Tender Report
Raport personalizat 
Aveti întrebari specifice la care puteți răspunde utilizând datele din anuturile de participare sau din cele de atribuire? Petreceți timp prețios pentru a crea statistici pe care l-ati putea utiliza mai productiv? Putem sa va intocmim rapoarte in functie de nevoile dvs. curente, in diverse formate (XLS, pdf, prezentari... Aflati mai multe.