Feedback

NOU: Rapoarte si Analize Licitatii Publice Romania

22. octombrie 2018

Tender Service Romania ( www.licitatie-publica.ro) a lansat in 2018 un nou Serviciu de Rapoarte si Analize Licitatii Publice, primul si singurul din Romania, o modalitate de monitorizare si analiza avansata a pietei de achizitii publice din Romania si nu numai. Ne-am propus sa ajutam firmele sa ia decizii informate sa le netezim calea spre castigarea licitatiilor de interes.

Avand o baza de date cu peste 2500 de surse monitorizate zilnic si o arhiva cu toate licitatiile publice, din Romania, am creat acest serviciu de Rapoarte Licitatii Publice, pentru a intelege in mai in profunzime piata achizitiilor publice si pentru a ne ajuta clientii sa identifice mai repede, mai bine si mai usor: 

  • ce licitatii le ofera cele mai mari sanse de castig ;
  • ce strategie de preturi sau ce produse /servicii are concurenta ;
  • ce contracte expira si cand ;
  • ce licitatii urmeaza sa fie publicate in urmatoarele luni.

Am conceput si organizat informatia in mod specific, astfel:

  • Raport Piata – intelegeti piata tinta: marime, volum, cota, participanti ;
  • Raport Concurenta & Preturi – aflati care este concurenta dvs. si preturile practicate ;
  • Raport Oportunitati de Vanzare – identificati noi oportunitati de vanzare, concrete ;
  • Raport Monitorizare Avansata – aflati in principal detalii de interes privind licitatiile relevante;
  • Raport Personalizat ( in functie de cerinte specifice si individuale ale fiecarei firme)

Aceste rapoarte pot fi de folos atat firmelor care intra pe o piata noua (in domeniul lor de activitate), cat si celor care sunt la inceput in domeniul achizitii publice. Cu ajutorul unor informatii specifice, economisind de timp si resurse, pot castiga mai usor licitatii !

Am conceput Serviciul de Rapoarte Licitatii Publice avand la baza o experienta de peste 10 ani in monitorizarea licitatiilor publice, timp in care ne-am informat clientii in privinta oportunitatilor de contractare din achizitiile publice, pentru a-i ajuta sa cunoasca mai bine aceasta piata, sa ia decizii inteligente si in final sa creasca rata de succes in castigarea licitatiilor.

Puteti beneficia de avantajele noului serviciu Rapoarte si Analize Licitatii Publice, solicitand un Model Gratuit de Raport Aici ! Stabilim impreuna ce informatii si ce raport v-ar fi cele mai utile in atingerea obiectivului dvs. si / sau castigarea mai multor licitatii.
 


licitatie-publica.ro, poate contine link-uri catre terti, site-uri partenere, dar nu poate fi tras la raspundere pentru continuturile postate de acestea si nu poate accepta nici o responsabilitate pentru ele.