Feedback

NOU: Anunturi Licitatii Publice din America Latina

18. februarie 2015

 

Groupul Tender Service se extinde si in America Latina, de acum, oferim acces si la licitatiile publice din Argentina, Chile, Bolivia, Peru, Ecuador, Columbia, Panama și Mexic.

America Latina ofera diverse oportunitati de afaceri pentru companiile europene. In special in industriile de inalta tehnologie, dar si in multe ramuri de nisa in care firmele locale nu au inca experienta necesara sau de calitatea solicitata, pe care autoritatile contractante latino-americane o solicita pentru atribuirea contractelor, cautand astfel companii internationale care le pot intrunii conditiile si  indeplinii  nevoile.

In fiecare zi, vom publica aproximativ 3000 de anunturi de licitatie din aceste tari. Beneficiati acum de aceasta noua baza de date cu noi licitatii si identificati oportunitati de extindere a afacerii dvs., luati legatura cu distribuitori/ furnizori locali sau participati direct la licitatii.

Directorul general al filialei din Spania a Grupului Tender Service, domnul Marc Torrent, confirma faptul ca America Latina este o destinatie buna pentru companiile europene, iar legislatia privind achizitiile publice este transparenta si similara, un mediu de afaceri deschis, datorita legaturilor stranse cu Europa.
 
Aveti intrebari cu privire la achizitiile publice si licitatiile din America Latina, sau sunteti sa obtineti acces la aceast tip de informatii? Atunci, va rugam contactati Manager-ul dvs. de cont sau contactati-ne cu ajutorul datelor de contact din coltul din stanga sus al paginii.


licitatie-publica.ro, poate contine link-uri catre terti, site-uri partenere, dar nu poate fi tras la raspundere pentru continuturile postate de acestea si nu poate accepta nici o responsabilitate pentru ele.