Feedback

Modernizarea sistemului national de achizitii publice www.e-licitatie.ro, contract de 27,2 milioane de lei

05. august 2014

Asocierea dintre UTI Grup si Total Soft (subcontractor) a depus singura oferta in cadrul licitatiei Agentiei pentru Agenda Digitala a Romaniei pentru modernizarea sistemului national de achizitii publice www.e-licitatie.ro, contractul find estimat la 27,2 milioane de lei.


Denumit “Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice (SICAP)”, contractul presupune furnizare de servere si echipamente IT, licente software, baze de date, servicii de instalare si configurare, precum si de analiza, proiectare, implementare si testare. In plus, castigatorul contractului va furniza cursuri de formare a specialistilor IT care asigura mentenanta sistemului www.e-licitatie.ro (Sistem electronic de achizitii publice – SEAP).

Proiectul se va realiza in 16 luni de la data semnarii contractului.

Articolul integral pe:  Mediafax.ro

Toate licitatiile din SEAP (www.e-licitatie.ro) si peste 1740 de surse, le primiti Zilnic, pe Email, cu ajutorul: www.licitatie-publica.ro

Pentru a fi la curent cu noutatile din domeniul achizitiilor publice, vizitati blogul nostru: blog.licitatie-publica.ro
 


licitatie-publica.ro, poate contine link-uri catre terti, site-uri partenere, dar nu poate fi tras la raspundere pentru continuturile postate de acestea si nu poate accepta nici o responsabilitate pentru ele.