Feedback

Noutati

Filtru:
22. octombrie 2018

NOU: Rapoarte si Analize Licitatii Publice Romania

Tender Service Romania ( www.licitatie-publica.ro) a lansat in 2018 un nou Serviciu de Rapoarte Licitatii Publice, primul si singurul din Romania, o modalitate de monitorizare si analiza avansata a pietei de achizitii publice din Romania si nu numai. Ne-am propus sa ajutam firmele sa ia decizii informate sa le netezim calea spre castigarea licitatiilor de interes.

30. iunie 2016

Achizitii publice – Consultarea pietei, un nou tip de anunturi de achizitii publice

Una dintre pricipalele modificari aduse legislatiei achizitiilor publice, este si Consultarea pietei, un nou tip de anunturi de achizitii publice. Incepand cu luna iunie, dupa intrarea in vigoare a noi legislatii privind achizitiile publice, au aparut si primele anunturi de tipul: Consultarea pietei, atat pe SEAP, cat si pe site-urile autoritatilor publice.

22. iunie 2016

Achizitii publice – Sistemul de Preventie pentru achizitii publice, in Senat

Proiectul de lege care prevede infiintarea sistemului informatic “Preventie” pentru prevenirea si identificarea eventualelor conflicte de interese a fost inscris la data de 13.06.2016 pe ordinea de zi a Senatului

22. iunie 2016

SICAP – noul sistem de achizitii publice, in testare

Noul sistem de achiziții publice, SICAP (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare a achizițiilor publice), care va inlocui SEAP-ul, va fi supus testarii de catre Agenția pentru Agenda Digitala in perioada 27 – 31 iulie, potrivit presedintelui Agenției Naționale pentru Achiziții Publice (ANAP), Bogdan Puscas.

licitatie-publica.ro, poate contine link-uri catre terti, site-uri partenere, dar nu poate fi tras la raspundere pentru continuturile postate de acestea si nu poate accepta nici o responsabilitate pentru ele.