Feedback

FAQ

Intrebari generale despre licitatii

Achizițiile publice reprezintă suma tuturor proceselor de planificare, stabilire a priorităților, organizare, publicitate și de proceduri, în vederea realizării de cumpărări de către organizațiile care sunt finanțate total sau parțial de bugete publice (europene, naționale centrale sau locale, donori internaționali)

Sectorul public, utilităţile şi alte entităţi definite ca "autorităţi contractante" trebuie să obţină produse, servicii şi lucrări pentru o varietate largă de activităţi pe care le desfăsoară. Majoritatea contractelor pe care le atribuie trebuie făcute publice atat pe plan naţional cat şi pe plan european, cu respectarea deplină a tuturor principiilor achiziţiilor publice. Regulile pe baza cărora se atribuie contractele de achiziţii publice sunt menite să asigure libertatea de miscare a bunurilor şi serviciilor în Uniunea Europeană şi să garanteze că procedurile de atribuire a contractelor de achiziţie publică respectă reglementările privind libera concurenţă.

Daca licitatiile publice sunt de mare importanta pentru afacerea dumneavoastra, un serviciu profesional de monitorizare este necesar. Acesta va aduce noi oportunitati, pe care dumneavoastra nu le-ati gasi singur – la o fractiune din costul de cautare. Cu toate acestea, asigurati-va ca serviciul preferat se concentreaza pe licitatiile locale/nationale si nu doar pe cele din JOUE!

Daca participati la licitatii foarte rar, sau daca sunteti informat despre licitatii direct de autoritatea contractanta, atunci nu este necesar un serviciu de informare zilnica.

Totusi, accesand serviciul nostru veti obtine o multime de informatii despre industria dumneavoastra si concurenti, care va pot ajuta cand pregatiti documentatiile/ofertele pentru achizitii.

In plus, veți afla cat de multe oferte interesante sunt pentru dumneavoastra, oferte care va ajuta sa va ajustati strategia de afaceri.

Licitatiile din UE se publica in JOUE (Jurnalul oficial al Uniunii Europene) http://ted.europa.eu/TED/main/HomePage.do

Licitatiile din Romania se publica in mare parte pe SEAP (sistemul electronic de achizitii publice), dar autoritatile contractante sunt libere sa publice licitatiile de mica valoare unde doresc. In momentul actual, exista sute de site-uri, portale, ziare etc.unde se publica anunturi de achizitii, iar altele noi apar aproape saptamanal.

Va rugam mergeti la sectiunea noastra de Descarcari/Resurse suplimentare. Aici puteti gasi informatii despre documentele legale, ghiduri de participare si mult mai mult.

Inainte de a testa serviciul / Intrebari frecvente despre licitatie-publica.ro

Noi ne concentram pe achizitiile publice din Romania si din toata Europa, cu precadere din UE. In plus avem o baza de date de neegalat cu oferte de mica valoare si cu licitatii comerciale, dedicate in special intreprinderilor mici si mijlocii.

Da, acesta este unul din marile noastre avantaje. Spre deosebire de multi concurenti, nu oferim licitatii numai de mare valoare, care sunt ofertele publicate la nivel european, ci ne concentram atentia si asupra ofertelor publicate pe site-urile locale și portalurile de achiziții publice.

Licitatiile noastre provin din sute de surse de informare din Romania si Europa. Lista include platforme guvernamentale de achizitii publice (cum este SEAP-ul), site-uri regionale, ziare, portaluri de achizitii publice ale autoritatilor contractante, precum si site-uri web unice ale primariilor oraselor si satelor, in momentul de fata ajungand la 2523

Va rugam sa intelegeti ca nu putem oferi o lista completa de surse, pentru ca aceasta lista este coloana vertebrala a serviciului nostru unic. In fiecare saptamana noi petrecem ore si ore pentru a gasi cat mai multe licitatii pentru dumneavoastra din cat mai multe surse.

 

Exista mai multe moduri de a afla daca, si cat de multe licitatii, de interes sunt disponibile pentru dumneavoastra:

  • Utilizati cautarea rapida din partea stanga a paginii noastre cu cele mai accesate domenii (Atentie - aceasta este doar o mica selectie - putem efectua cautari avansate in baza noastră de date in functie de nevoile dvs. individuale)
  • Scrieti un cuvânt cheie în "cautare rapidă", pe care o găsiti în coloana din stânga a paginii noastre. Cuvantul cheie nu trebuie să fie numele unui brand, trebuie sa fie un termen folosit pentru a descrie un produs sau un serviciu de interes pentru dumneavoastra.
  • Va puteti creea un cont gratuit pe site-ul nostru.Astfel veti primi anunturi de licitatii de interes pentru dvs. în următoarele 7zile. Va putem oferi, de asemenea, o listă cu anunturi de licitatii din arhiva noastră. Asa, puteti vedea câte anunturi de interes pentru dvs. au fost publicate în cursul anului trecut – si astfel puteti prevedea ce anunturi puteti primi în următoarele 12 luni.
  • Contactati-ne la telefon 0369 591482 si facem o cautare instantanee in baza de date pentu domeniul dvs de interes.

Nu, profilele noastre principale de cautare acopera cele mai accesate domenii de activitate. Altfel, lista ar fi prea lunga si ar fi ingreuna gasirea domeniul dvs de activitate.

Puteti folosi "Cautarea rapida" din coloana stanga a paginii principale pentru a vedea daca sunt licitatii pentru dvs. Sau cititi raspunsul la intrebarea de mai sus, pentu a afla cum putem gasi licitatii pentru dvs.

Nu, nu trebuie sa faceti nimic. Testarea gratuita inceteaza automat dupa 7 zile.

Despre abonamente

Autentificati-va pe site si dati click pe "Produse si Preturi". In aceasta sectiune gasiti diferitele tipuri de abonamente precum si varanta optima pe care v-o propunem noi, in functie de setarile din timpul perioadei de testare gratuita.

Alternativ, puteti efectua o comanda utilizand formularul de comanta  in format pdf sau telefonic, sunand la numarul de telefon +40 369 591482.

Puteti plati prin transfer bancar, prin depunere numerar direct in contul nostru bancar sau cu cardul de credit (online sau PayPal)

Gasiti termeni si conditii pentru utilizarea aplicatiei aici.

De obicei nu oferim perioade mai scurte de abonament, deoarece credem că licitatiile publice necesita o abordare strategică, pe termen lung. Prin oferirea de abonamente anuale putem mentine costuri administrative reduse si putem mentine preturile noastre foarte competitive.

Cu toate acestea, nu înseamnă că va trebui să plătiti pentru întregul an odata. Oferimposibilitatea plătilor recurente, cu cardul de credit sau Paypal, astfel încât să puteți repartiza costul abonamentului pentru un an.

Daca nu sunteti sigur ca puteti lucra cu licitatiile publice, puteti contacta administratorul dvs de cont pentru a va ajuta în această situatie.

licitatie-publica.ro, poate contine link-uri catre terti, site-uri partenere, dar nu poate fi tras la raspundere pentru continuturile postate de acestea si nu poate accepta nici o responsabilitate pentru ele.