You are using unsupported browser
Feedback


Rapoarte licitatii

Cunostinte mai bune. Decizii mai inteligente.


Serviciul Rapoarte licitatii va ajuta sa aflati ce licitatii ofera cele mai mari sanse de castig, cu ce preturi oferteaza concurentii dvs., sau ce licitatii urmeaza sa fie publicate in urmatoarele luni.
 

Raport Concurenta si preturi
Prin conectarea intr-un singur raport a anunturilor de participare cu rezultatele, prin analiza castigatorilor si a contractelor, vizualizarea datelor sub forma de grafice, veti intelege mai bine ca niciodata concurenta dvs.!          

 • Intelegeti politica de pret a concurentilor dvs.     
 • Decideti daca sa participati sau nu la o anumita licitatie.
 • Identificati la ce nivel al preturilor deveniti competitivi in licitatiile publice.  
 • Detectati autoritatile contractante care se incadreaza in politica dvs. de preturi. 


Raport de piata
Aveti idee cate licitatii se publica anual in domeniul dvs. de activitate? Care este volumul pietei? Care sunt cei mai importanti jucatori in aceasta piata? Raportul de piata raspunde la astfel de intrebari si a ofera suport pe mai multe planuri: 

 • Intelegeti potentialul dvs. de vanzari catre sectorul public
 • Planificati resusele in vederea cresterii cotei de piata 
 • Sprijiniti echipa de vanzari cu detaliile de contact ale celor mai importanti achizitori, cantitatile solicitate de regula la licitatii, etc...
 • Luati cele mai bune decizii de patrundere pe noi piete sau sectoare de activitate.


Sales Leads (Oportunitati de vanzare)
Cu acest raport oferiti suport echipei de vanzari furnizandu-le nume si date de contact ale autoritatilor contractante sau a unor companii private ce vor avea nevoie in scurt timp de produsele si serviciile dvs.:          

 • Contracte de service si mentenanta care expira in curand si vor fi din nou licitate.in urmatoare luni.
 • Castigatori de licitatii care ar avea nevoie de dvs. in calitate de subcontractant, furnizori de materiale sau echipamente.
 • Autoritati contractatnte care se asteapta sa achizitioneze in curand anumite produse sau servicii, pe baza istoricului licitatiilor publicate in anii precedenti.


Raport la cerere
Aveti întrebari specifice la care puteți răspunde utilizând datele din anuturile de participare sau din cele de atribuire? Petreceți timp prețios pentru a crea statistici, timp pe care l-ati putea utiliza mai productiv in pregatirea efectiva a ofertelor? Contactati-ne pentru a discuta cum va putem sprijini in aceasta munca!

Datorita bazei imense de date pe care o prelucram, suntem in masura sa cream rapoarte cu cele mai relevante informatii pentru compania dvs.Intocmim rapoarte croite pe pe nevoile dvs. cu informatii care sa va aduca cu un pas inaintea concurentei dvs. 


 

 
Daca sunteti interesati sa primiti un exemplu de raport sau doriti mai multe informatii despre ceea ce va putem oferi, va rugam introduceti detaliile de contact:

Prin completarea formularului sunteti de acord sa fiti contactat prin e-mail sau telefonic pentru a clarifica nevoile dvs, pentru a va trimite informatiile solicitate si oferte de colaborare / abonare. Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi politica de confidentialitate.