You are using unsupported browser
Feedback

Despre noi

Misiunea noastra:
Sa asiguram cea mai vasta baza de date cu licitatii
cu serviciu clienti de cea mai inalta calitate.

Ambitia noastra la Tender Services Srl. este sa va ajutam sa castigati licitatii. In timp ce dvs. oferiti produse si servicii competitive, noi gasim oportunitati de afaceri pentru dvs. Astfel va puteti concentra pe vanzare.
 

Iata reteta noastra pentru succesul dvs.:
Cea mai mare baza de data cu licitatii + profile individuale de cautare + serviciu clienti de inalta calitate
= Primti doar pe cele care au valoare pentru afacarea dvs.

 

Povestea Noastra


licitatie-publica.ro a fost lansat in #year ca parte a Tender Service Group. Din biroul nostru de la Sibiu si datorita echipei noastre profesioniste, oferim asistenta personalizata clientilor, la telefon sau pe email.

"Tender Service Group" a pornit in 2004 cu ocazia mariri UE, prin deschiderea birourilor din Slovacia si Republica Ceha. Totusi, povestea noastra dateaza din 2001 cand compania predecesoare formata din Asocierea de participatie cu Monitorul Oficial din Austria. De atunci, obiectivul nostru este de a facilita accesul la contractele publice (cu Statul), tuturor firmelelor, indiferent de domeniul lor de activitate.

TSG isi ofera serviciile in Spania, Austria, Bulgaria, Germania, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Croatia, Serbia, Republica Ceha, Elvetia, Ucraina, Grecia si Romania. Din 2016, oferim aceste servicii si in  America Latina, prin interemediul colaborarii cu compania noastra columbiana, si in curand cu cateva servicii locale. 

Cooperarea excelenta din cadrul grupului nostru si faptul ca suntem de mai bine de  15 ani in piata, ne asigura o experienta vasta in furnizarea informatiilor privind achizitiile publice si face posibila furnizarea unui serviciu cu adevarat complet.

Cu peste 100 de angajati, servisam 10.000 de companii in fiecare an si transmitem peste 4 milioane de notificari pe an. Datorita expansiunii grupului, clientii nostri beneficiaza de o vasta experienta si informatii privind licitatiile, din toata Europa, avand un manager personal de cont, in tara lor. 

Chart-RO
 

De ce noi?


Avand in vedere ca Internetul permite o diseminare mult mai larga si mai rapida a informatiilor, Tender Service ajuta afacerea sa economiseasca timp strangand toata aceasta informatie si transmitand un email personalizat cu toate licitatiile valoroase pentru afacerea dvs.

Cea mai mare baza de date cu licitatii

Principalul avantaj al serviciului nostru este monitorizarea zilnica a peste #number de surse de informare pentru contracte publice si private, facand din TSG, cea mai mare sursa de informatii privind achizitiile publice in Europa.  

 

Profil de cautare personalizat - pentru a veni in intampinarea exacta a nevoilor fiecaruia

Profile de cautare adaptate in loc de cautari bazare pe categorii lipsite de flexibilitate – in acest mod beneficiati la maxim de baza nostra de date:

  • Setari de cautare flexibile: folosind cuvinte cheie, coduri pentru produse (coduri-CPV), combinatii la mai multe niveluri sau excluderea unor cuvinte cheie si filtre de cautare usor de folosit – tehnologia noastra sofisticata asigura o cautare foarte individualizata a licitatiilor.
  • Optimizare/ Reglaj fin facut de Expertii nostri: ne spuneti de ce aveti nevoie – si noi cream profile personalizate pentru dvs.
 

Cea mai buna asistenta din partea echipei noastra de Servicii Clienti

Numai printr-un contact strans cu clientii nostri putem intelege nevoile exacte ale clientilor nostri si furniza informatii corespunzatoare privind licitatiile publice.

  • Manager Personal de Cont : Manager-ul dvs. de Cont va ajuta la crearea unui profil de cautare si raspunsuri privind cautarea de licitatii, documentatie, etc.
  • Experienta pe termen lung: Echipa noastra lucreaza in domeniul achizitiilor publice de mai multi ani.  Veti beneficia de experienta noastra vasta: de participant, consultat si cercetare.
  • Informatii diversificate privind industria prin relatii pe termen lung cu clientii din aproape orice domeniu de activitate.
     

Rapid si simplu!

 
 Baza de date
Licitatii
  Manager
Personal
 de Cont
Email Crestere
Verificam zilnic peste 40.000 de surse de licitatii si contracte. Va desemnam un manager de cont care ne va ajuta sa va intelegem nevoile. Va trimitem zilnic emailuri doar cu anunturi de licitatii care sunt importante pentru afacerea dvs. Economisiti timp si bani in timp ce afacerea dvs. creste.
 
 


Inca nu sunteti convins?

Cititi ce spun clientii nostri - sau testati gratuit si descoperiti singuri.

Dl. Necula Dumitru Cristian - SECOL ROMANIA SRL spune:
" Cu informatiile primite zilnic de la licitatie-publica.ro suntem in permanenta la curent cu licitatiile specifice profilului nostru. Activitatea dvs. ne ajuta sa economisim timp pretios in activitatea firmei noastre si va consideram un aliat de nadejde... !"

Mai multe informatii aici

Sau folositi 7 zile de testare GRATUITA si incercati la maxim, cu acces nelimitat, serviciul nostru.