Feedback

Referinte

Sigla Informatie

"Cu informatiile primite zilnic de la licitatie-publica.ro suntem in permanenta la curent cu licitatiile specifice profilului nostru. Activitatea dvs. ne ajuta sa economisim timp pretios in activitatea firmei noastre si va consideram un aliat de nadejde..."

 
Dl. Necula Dumitru Cristian - SC SECOL ROMANIA SRL

Utilizam acest serviciu "pentru a avea informatia in timp util", apreciem cel mai mult la acest serviciu: "promtitudinea, informatia"

 

Dl. Dan Petrescu - Director General

 "Colaboram de putin timp, insa sunt foarte multumita pentru ca nu mai trebuie sa pierd timp pentru a selecta ceea ce ma intereseaza. sunteti prompti si gasesc pe mail tot ceea ce imi este util."

 

Dna. Derscariu Alina - S.C. PRESTIGE IMPEX 97 SRL

"Am apelat la serviciile societatii dvs. din dorinta de a fi la curent cu sistemul achizitiilor publice din Romania, de a identifica si a aplica pentru licitatiile din sfera noastra de interes/activitate si nu in ultimul rand, de a fi informati despre stadiul fiecarei licitatii la care intentionam sa participam sau la care lucram deja."

 

Dna Alina Sgondea, I.C.I.M. ARAD SA - Un jucator important pe piata constructiilor din zona Arad - Timisoara, cu capital integral privat, care opereaza in majoritatea domeniilor de constructii: constructii civile, industriale, cai ferate, drumuri si poduri

"Utilizarea acestui serviciu, ne este foarte favorabila informandu-ne asupra licitatiilor ce au loc, putand astfel sa participam la ele"

 

Dl. Puscas Cristian, EDAS EXIM SRL - Domeniul echipamentelor medicale, Solutii pentru proiectele legate de purificarea aerului si a apei, cu aplicabilitate in domeniul farmaceutic, medical/sanitar, cercetare.