Feedback
I.D.: 7276576

servicii de asistenta juridica

Data publicarii
26.07.13 Exista 1.867.372 licitatii active asemanatoare. Inregistrati-va pentru a avea acces la acestea.
Coduri CPV
79112000
Termenul limita pentru depunere:
14.08.13
 
 
Locul realizarii:
 • Descarca
 • Tipareste
 • Observatii
  Trebuie sa fiti logat pentru a putea salva observatii.
 • Trimite
  Mail invalid Mail-ul a fost transmis cu succes
Descriere:
servicii de asistenta juridica
Inregistrati-va acum pentru un test gratuit de 7 zile
si veti putea vizualiza aceasta licitatie si multe altele asemanatoare!
 

De ce licitatie-publica.ro?

 • Oportunitati de afaceri selectionate
  individual

 • Anunturi scanate si actualizate
  din peste 2523 surse publice si private

 • Manager de cont personal - chiar si
  in timpul testarii gratuite

 • Transmiterea zilnica a anunturilor noi

Contul meu

Vezi licitatii asemanatoare

Titlul Data inchiderii
Servicii de consultanta juridica 21.03.16
Servicii de reprezentare juridica a intereselor României, prin Ministerul Finantelor Publice, în litigiul de pe rolul instantei judecatoresti din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, în eventualele cai de atac legate de acest litigiu, precum si în alte litigii de pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, care ar putea decurge ulterior din acesta pentru punerea în executare a hotarârii arbitrale pronuntata de CIRDI în dosarul arbitral nr. ARB/05/20.  
Servicii reprezentare juridica a intereselor României, prin Ministerul Finantelor Publice, în litigiul de pe rolul instantei judecatoresti din Districtul Columbia – Statele Unite ale Americii, în eventualele cai de atac legate de acest litigiu, precum si în alte litigii de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii care ar putea decurge ulterior din acesta pentru punerea în executare a hotarârii arbitrale pronuntata de CIRDI în dosarul arbitral nr. ARB/05/20  
Servicii de reprezentare juridica a intereselor Romaniei, prin Ministerul Finantelor Publice, în litigiile de pe rolul instantelor judecatoresti din Republica Franceza, care ar putea decurge din punerea in executare a hotararii arbitrale pronuntata de Centrul International pentru Reglementarea Diferendelor relative la Investitii în dosarul arbitral nr. ARB/05/20, precum si în eventualele cai de atac legate de aceste litigii.  
Servicii de reprezentare juridica in Marele Ducat al Luxemburgului pentru dosarul ARB/05/20.  
Reprezentare juridica a intereselor României, prin Ministerul Finantelor Publice, în litigiile de pe rolul instantelor judecatoresti din Regatul Belgiei, care ar putea decurge din punerea în executare a hotarârii arbitrale pronuntata de Centrul Internationale pentru Reglementarea Diferendelor relative la Investitii în dosarul arbitral nr. ARB/05/20.  
Servicii reprezentare juridica a intereselor României, prin MFP, în dosarul nr. 2:15-cv-01946/2015 aflat pe rolul Tribunalului Districtual al SUA – Districtul Central California, precum ?i în eventualele cai de atac legate de acest litigiu.  
servicii de asistenta juridica 18.09.13
servicii de asistenta juridica 18.09.13
servicii de asistenta juridica 14.08.13