Intrare in cont client Nume utilizator:  Parola: 
Ati uitat parola? Inregistrare noua

Informatii detaliate despre licitatie-publica.ro:

Licitatiile sunt un important factor economic si o posibilitate de a gasi noi clienti. Anunturile de licitatii sunt fãcute publice prin intermediul a numeroase ziare si site-uri de Internet. Totusi, cautarea anunturilor de licitatii este laborioasa si greoaie. Noi gasim si adunam anunturile de licitatii pentru clientii nostri si le trimitem numai pe cele care prezinta interes pentru afacerile lor. Totul dintr-o data – nu pierdeti timpul si banii!

Avantaj 1 -  Baza de date este vasta si cuprinde anunturi de licitatii atat din Romania cat si din intreaga Uniune Europeana:
Gasim anunturile de licitatii prin investigarea presei din toata Romania, paginile de Internet ale autoritatilor publice, precum si Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. In acest fel aveti la dispozitie mai mult de 100.000 anunturi de licitatii – fara efort!

Avantaj 2 -  Profil de cautare personalizat – care sa corespunda perfect dorintelor dvs:
Doriti sa gasiti anunturi de licitatii importante pentru profilul dvs de activitate, din peste 100.000 de publicatii? Nici o bataie de cap daca folositi profilul de cautare personalizat, care poate fi configurat sa caute anunturi de licitati specifice domeniului dvs. Echipa noastra va va ajuta pentru configurarea detaliata a profilului.

Avantaj 3 - Primiti oportunitati de afaceri in fiecare zi prin Email:
Nu pierdeti timpul cautand online – profilul dvs de cautare face toata munca. Anunturile de licitatii care corespund profilului dvs va vor fi trimise prin Email. Economisiti timp – noi vom gasi oportunitatile de afaceri pentru dvs si le vom trimite chiar pe calculatorul dvs.

Avantaj 4 – Vedeti imediat daca un anunt de licitatie este relevant pentru afacerea dvs:
Email-ul pe care vi-l trimitem va este suficient pentru a va decide daca anuntul de licitatie este interesant pentru dvs. Traducerile precise, informatiile despre zona si data de inchidere va vor ajuta sa va decideti daca merita sa cititi textul integral al anuntului.

Avantaj 5 - Puteti vizualiza rapid textul integral al anuntului, direct din e-mailul zilnic, fara alte trimiteri la sursele oficiale ale anunturilor

                NOU:  caietele de sarcini, documentatia de atribuire si alte fisiere atasate, acolo unde aceste fisiere sunt disponibile in sursele oficiale

Avantaj 6 – Suport gratuit din partea echipei noastre:
Suntem bucurosi sa va putem ajuta: in timpul orelor de program - de luni pana vineri intre orele 9.00-17.00 sunati la +40 369 591482, +40 269 232709 sau trimiteti un Email la office@licitatie-publica.ro.